<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero-pattern

B2B-markkinoinnin asiantuntijapalvelut complex sale -ympäristöön

Keskitymme markkinoinnin projekteihin, joilla on konkreettinen ja mitattava liiketoimintavaikutus. Yhteistyömme tähtäävät esimerkiksi myynnin tehokkuuden ja tarjouskannan kasvuun, uusien asiakkuuksien avaamiseen tai olemassa olevien laajentamiseen. Erikoisosaamistamme ovat laadukkaiden liidien generointi, account based -markkinointi, markkinoinnin ja myynnin yhteistyö sekä markkinoinnin liiketoimintavaikutuksen mittaaminen erityisesti, kun myyntiprosessit ovat pitkiä ja monimutkaisia.

https://mavenfirst.com/hubfs/Mavenfirst/Kotisivuilla%20k%C3%A4ytett%C3%A4v%C3%A4t%20kuvat/Kuvaus%208.4.2021_3007.jpg
hero-pattern
highlight-pattern
highlight-pattern highlight-pattern

OPAS

eebaad994720731899162b5249255967 1

OPAS

Account based -markkinoinnin aloittaminen

Pohditko, miten lähteä liikkeelle strategisen ABM:n toteuttamisessa? Materiaalimme opastaa sinut vaihe vaihteelta onnistuneen account based -markkinoinnin suunnitelman rakentamiseen. Luo suunnitelma, joka sitouttaa myös myynnin ABM:n toteuttamiseen!

LATAA OPAS

Palvelumme —

Strategisen ABM:n pohjoismaisena edelläkävijänä autamme ABM:n aloittamisessa ja toteutuksessa. Meiltä löytyvät tehokkaimmat toimintamallit, joilla tuetaan strategisten nyky- ja uusasiakkuuksien voittamista.

ABM-palvelut:

 • Account based -markkinoinnin aloittaminen

 • ABM strategia - ennen aloittamista oikean mallin ja parhaan pilottimahdollisuuden tunnistamiseen

 • ABM-suunnitelma valituille strategisille asiakkaille

 • Advisory-palvelu oman tiimin tueksi

 • ABM-toimintamallien luominen ja koulutus (CoE)

 • Toteutuskumppanuus ABM:n käynnistämiseksi

Tuomme tiiminne tueksi kymmenen vuoden kokemuksemme tehokkaasta B2B-liidien generoinnista. Hyödynnämme inboundin, ABM:n, markkinoinnin automaation ja sisältömarkkinoinnin parhaita käytänteitä kustomoituna monimutkaisiin ja pitkiin myyntiprosesseihin.

Palvelut:

 • Laadukkaiden liidien generointi -suunnitelma ja roadmap liiditavoitteisiin pääsemiseksi

 • Toteutuskumppanuus liidien generointiin

 • Liidien laadun kehittäminen yhdessä myynnin kanssa

Suunnittelemme ja toteutamme yhdistelmän ABM:n ja inboundin parhaita käytänteitä kustomoituna rajatun kohderyhmän tavoittamiseksi ja myynnin tueksi. Näin saavutamme tunnettuuden lisäksi selkeän ja mitattavan kasvun sisäänpäin tulevien tarjousten määrässä ja laadussa.

Palvelut:

 • Ylivoimainen näkyvyys avainkohderyhmässä -suunnitelma ja roadmap tavoitteeseen pääsemiseksi

 • Toteutuskumppanuus tavoitteiden saavuttamiseksi

 • Ideal Customer Profile -määrittely ja näkyvyyden seuranta

Autamme liiketoiminta- ja markkinointijohtoa selkeyttämään toimintamallit markkinoinnin liiketoiminnallisen tavoitteen kirkastamiseksi, rakentamaan menestysmittariston onnistumisen seurantaan ja kehittämään saumatonta yhteistyötä sisäisten sidosryhmien välille.

Palvelut:

 • Markkinoinnin ja myynnin yhteistyömallien luonti ja koulutus

 • Tuki markkinoinnin tavoitteiden asettamiseen ja liiketoimintavaikutuksen mittaamiseen

 • Markkinoinnin liiketoimintavaikutuksen mittaaminen

 • Kehitysehdotukset markkinoinnin parhaisiin toimintamalleihin complex sale -ympäristössä – maksuton työnäyte

Koulutuksemme on tarkoitettu kunnianhimoiselle markkinointi- ja liiketoimintajohdolle complex sale -ympäristössä toimivissa B2B-organisaatioissa. Koulutamme myös avoimesti digi-, viestintä- ja mainostoimistoja markkinoinnin kehittämisestä ja mittaamisesta complex sale -ympäristössä.

Palvelut:

 • Yrityskohtaiset koulutukset

 • Avoimet koulutukset

 • Advisory -palvelu markkinointi- ja myyntijohdolle oman tiimin tueksi

 • MasterMind Group markkinointijohdolle osaamisen kasvattamiseen ja verkostoitumiseen

Miksi keskustella kanssamme?

Ymmärrys complex sale -ympäristöstä

Olemme erikoistuneet markkinointiin complex sale -ympäristössä ja asiakkaidemme myyntiprosessit ovat pitkiä. Tiedämme, miten markkinointi saadaan tukemaan liiketoimintaa, vaikka myyntiprosessi olisi esimerkiksi 4 vuotta, päätöksentekijöitä yli 10 ja lopullinen asiakkuuden arvo useita miljoonia. Tämän tiedon haluamme tuoda avuksesi. Osaamisemme ei rajoitu vain markkinointiin, vaan ymmärrämme myös myynnin maailman, kuten asiakaskohtaiset myyntisuunnitelmat.

pattern-circle pattern-dot

100 % tyytyväisyys- ja tulostakuu

Lähtökohtamme on, että markkinointi tuo arvoa yritykselle. Olemme erikoistuneet projekteihin, joissa lopputulos on aina sidottu mitattaviin myynti- ja liiketoimintatavoitteisiin. Tulokset ovat syy, miksi me olemme olemassa ja joiden tekemisessä me olemme hyviä. Tämän takia annamme projekteillemme takuun.

pattern-circle pattern-dot Minna

Yhteistyömallit maailmanluokan asiakaskokemukseen – NPS yli 60

Meihin voit luottaa. Pidämme kiinni aikatauluista ja toimimme sujuvasti osana tiimiänne ja yhteistyössä muiden kumppaneidenne kanssa. Jaamme osaamistamme jatkuvasti ja haastamme sinua ajattelemaan. Mikäli ongelmia tulee, tuomme ne esiin ratkaisukeskeisesti. Arvostamme avointa viestintää ja emmekä jätä sinua yksin. Kannamme vastuumme, tuloksia unohtamatta.

pattern-circle pattern-dot NPS

Meistä sanottua —

prev-button next-button
highlight-pattern

"Arvostan ammattimaista ja systemaattista osaamista tällaisen projektin johtamisessa ja sisällöllisessä asiantuntijuudessa. Henkilöt olivat osaavia ja hallitsivat oman vastuualueensa erinomaisesti."

Petri Ylenius

Director - Sales & Account Management, Partner, Mercuri International Oy

highlight-pattern

"Mavenfirst on tehnyt taustatyönsä hyvin ja heillä on aito halu auttaa. Arvostan myös, että suunnittelussa ei tyydytä aina siihen ensimmäiseen versioon, vaan sitä sparrataan eteenpäin."

Jani Myllymaa

Liiketoimintajohtaja, Point Group Oy

highlight-pattern

"Pidän erityisen arvokkaana (yhteistyössä), että Mavenfirstin porukka haastaa ajattelemaan uusista näkökulmista liiketoimintaamme ja sen markkinointia. B2B-markkinointi vaatii erityisosaamista, ja tätä osaamista saamme kumppaniltamme."

Elina Niiranen

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Gasum Oy

highlight-pattern

"Mavenfirstin erottaa kilpailijoista ehdottomasti vaativan kohderyhmän tunteminen sekä monimutkaisen myyntityön ymmärrys. Minulle arvoa luo myös se, ettei puhuta vain markkinoinnin tuloksista, vaan myynnillinen ja liiketoiminnallinen näkökulma sekä tulokset ovat näkyneet suunnitelmasta toteutukseen ja analytiikkaan asti."

Juho Vuohelainen

Customer Acquisition and Experience, Pinja

prev-button next-button

Miten voimme auttaa juuri sinua?

Varaa maksuton keskustelu, jossa saat asiantuntijamme vinkit markkinointinne kehittämiseksi.