Blogi – Mavenfirst

Tiedote: Powermarkkinointi Oy on nyt Mavenfirst

Kirjoittanut Jani Hovila | May 31, 2021 11:36:24 AM

Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan auttaneet B2B-yrityksiä tekemään liiketoiminnallisesti merkittävää markkinointia. Nyt meillä on kerrottavana hienoja uutisia: vaihdoimme nimemme Mavenfirstiksi ja päivitimme samalla brändi-ilmeemme.

Samat laadukkaat toimintamallit, uusi nimi brändille

“Meillä tuli 10 vuotta täyteen tänä vuonna ja sekä meidän toiminta että B2B-markkinointi on muuttunut valtavasti tänä aikana. Olemme kasvaneet muutaman hengen paikallisesta markkinointitoimistosta toistakymmentä henkeä työllistäväksi B2B-markkinoinnin asiantuntijataloksi, johon luottavat oman alansa johtavat B2B-organisaatiot kokoon katsomatta”, kertoo toimitusjohtaja Jani Hovila. “Muutoksen tarkoituksena on tukea kasvutavoitteitamme ja mahdollistaa asiantuntijoillemme ammatillisesti innostavia projekteja oman alansa edelläkävijäyritysten kanssa myös jatkossa.”

Nimenvaihdos ei vaikuta toimintaamme, asiakkaidemme arvostamat toimintamallit pysyvät ennallaan. Autamme jatkossakin asiakkaidemme kunnianhimoista markkinointijohtoa onnistumaan ja saamaan markkinoinnista tuloksellista ja mitattavaa. Erityisosaamistamme on markkinointi niin sanotussa complex sale -ympäristössä, jossa myyntiprosessit ovat pitkiä ja ostopäätökseen vaikuttavia rooleja useita.

Asiantuntijuus toiminnan ytimessä

”Uusi nimemme Mavenfirst kuvastaa haluamme olla B2B-markkinoinnin eturintamassa jatkossakin. Olemme olleet muun muassa Pohjoismaiden ensimmäisiä Hubspot-kumppaneita ja kehittämässä inboundia asiakkaillemme jo vuodesta 2011. Ja tälläkin hetkellä kehitämme jatkuvasti uusia toimintamalleja esimerkiksi markkinoinnin liiketoimintavaikutuksen parempaan mittaamiseen ja haastavan kohderyhmän tavoittamiseksi asiakkaidemme tueksi”, kertoo Hovila.

Mavenfirst viittaa asiantuntijuuteen ja edelläkävijyyteen. Maven tarkoittaa asiantuntijaa ja gurua. Asiakkaamme haluavat meiltä näkemyksiä ja oivalluksia oman tiiminsä tueksi. Meillä jokaisen asiantuntijan tehtävä on kehittää omaa asiantuntemustaan asiakkaan avuksi. First kuvaa edelläkävijyyttämme: tuomme asiakkaille B2B-markkinoinnin uusimmat ja parhaat käytänteet ja autamme saamaan ne hyötykäyttöön asiakkaamme organisaatiossa.

Muutos astuu voimaan välittömästi. 

Lisätietoja muutoksesta antaa Jani Hovila, puh. +358 50 581 8770 jani.hovila@mavenfirst.com

 

 

Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.