<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
ABM-asiantuntija

Vinkit myynnin ja markkinoinnin yhteistyön kehittämiseen ABM:ssä

Webinaaritallenne

Account based -markkinointi on tutkitusti yksi tehokkaimpia tapoja tukea markkinoinnilla suurten asiakkuuksien voittamista. Tuloksellinen ABM vaatii kuitenkin myynnin ja markkinoinnin toimivaa yhteistyötä.

 

Vuoden 2023 tammikuussa pidetystä webinaaristamme saat vinkkejä ja oivalluksia account based -markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

 

Webinaarissa ABM-asiantuntijamme Joonas Hakkarainen kertoo parhaita käytänteitä siihen, miten sitoutat myös myynnin mukaan. Näin ABM on yhdessä tekemistä eikä vain markkinoinnin toimenpiteitä myynnin sanelemille yrityksille. 

 

Webinaari auttaa sinua:

  • sitomaan ABM:n vahvasti myynnin ja liiketoiminnan tavoitteisiin,

  • viestimään ABM:stä myyntiä innostavalla tavalla ja luomaan myynnille syyn osallistua ABM:n suunnitteluun ja toteuttamiseen,

  • toteuttamaan ABM:ää systemaattisena myynnin ja markkinoinnin yhteisprojektina, johon myös myynti on sitoutunut.

Webinaarisisältö on suunnitteltu complex sale -ympäristössä toimiville markkinointipäättäjille, jotka suunnittelevat ABM:n aloittamista tai ovat jo pidempään tehneet account based -markkinointia. 

Lataa tallenne:

Tallenteen lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.  Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.