<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
highlight-pattern
highlight-pattern highlight-pattern

OPAS

eebaad994720731899162b5249255967 1

OPAS

Account based -markkinoinnin aloittaminen

Pohditko, miten lähteä liikkeelle strategisen ABM:n toteuttamisessa? Materiaalimme opastaa sinut vaihe vaihteelta onnistuneen account based -markkinoinnin suunnitelman rakentamiseen. Luo suunnitelma, joka sitouttaa myös myynnin ABM:n toteuttamiseen!

LATAA OPAS
hero-pattern

Asiakkaina alansa johtavia B2B-yrityksiä

Asiakkainamme on suomalaisia ja globaaleja IT-, teollisuus- ja asiantuntijayrityksiä, joille teemme liiketoiminnallisesti merkittäviä markkinoinnin suunnittelu- ja kehitysprojekteja. Yhteistyömme tähtäävät esimerkiksi myynnin tehokkuuden ja tarjouskannan kasvuun, uusien asiakkuuksien avaamiseen tai olemassa olevien laajentamiseen.

https://mavenfirst.com/hubfs/Mavenfirst/Kotisivuilla%20k%C3%A4ytett%C3%A4v%C3%A4t%20kuvat/Kuvaus%208.4.2021_2210.jpg
hero-pattern

Muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme

Ohessa muutamia valikoituja asiakkaitamme. Olemme mukana strategisesti tärkeissä projekteissa, emmekä voi kertoa kaikista asiakkuuksistamme julkisesti.

Muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme

Ohessa muutamia valikoituja asiakkaitamme. Olemme mukana strategisesti tärkeissä projekteissa, emmekä voi kertoa kaikista asiakkuuksistamme julkisesti.

"

Näin asiakkaat kuvaavat yhteistyötämme:

"Etsimme kumppania, jonka kanssa saisimme ABM:n perusteet kuntoon: aina markkinointiautomaation hyödyntämisestä sisäisiin toimintamalleihin asti. Mavenfirstin kokonaisvaltainen paneutuminen asiakkaan bisnekseen ja sparraava, mutta välitön, asenne on auttanut meitä luomaan hyvää kivijalkaa strategiselle markkinoinnin kehittämiselle. Vahvan tiimipelin myötä oma osaamisemme on myös karttunut jatkuvasti ja yhteistyötämme leimaakin innostava yhteisen kehittämisen ja kehittymisen meininki."

Ilona Suominen, Customer Journey Lead, Gofore Oyj

pattern-circle pattern-dot Gofore

"Arvostan ammattimaista ja systemaattista osaamista tällaisen projektin johtamisessa ja sisällöllisessä asiantuntijuudessa. Henkilöt olivat osaavia ja hallitsivat oman vastuualueensa erinomaisesti."

Petri Ylenius, Director - Sales & Account Management, Partner, Mercuri International Oy

pattern-circle pattern-dot Mercuri

"Projektin aikana syntyi mielikuva, että Mavenfirst haluaa aidosti auttaa meitä, löytää meille sopivan toimintamallin ja varmistaa, että projektisuunnitelma toimii myös käytännössä. Meitä haastettiin sopivalla tavalla alusta asti miettimään vastauksia myös vaikeisiin kysymyksiin. Asiakasta ei missään vaiheessa jätetty yksin, vaan pyrittiin varmistamaan, että projekti tulee toimimaan myös käytännössä ja että siitä on hyötyä meidän liiketoiminnallemme."

Mari Rihti, Marketing Manager, Enfo

pattern-circle pattern-dot Enfo

Asiakkaat suosittelevat yhteistyötä kanssamme —

NPS (Q2/2022)

Miten voimme auttaa juuri sinua?

Varaa maksuton keskustelu, jossa saat asiantuntijamme vinkit markkinointinne kehittämiseksi.