<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero-pattern

Markkinoinnin kaupallisen vaikuttavuuden kehittämisen edelläkävijä complex sale -ympäristössä

https://mavenfirst.com/hubfs/Mavenfirst/Kotisivuilla%20k%C3%A4ytett%C3%A4v%C3%A4t%20kuvat/Kuvaus%208.4.2021_2029.jpg
hero-pattern
highlight-pattern

Missiomme

Olemme kunnianhimoisen ja parempaa markkinoinnin kaupallista vaikuttavuutta tavoittelevan B2B-markkinoinnin ylimmän johdon asiantuntijakumppani complex sale -ympäristössä. Autamme sinua kirkastamaan markkinoinnin kaupallisen roolin ja vision, luomaan selkeän tiekartan sen saavuttamiseksi, sekä jalkauttamaan muutokset onnistuneesti tiimisi ja sidosryhmät osallistaen valmennuksen, erilaisten toimintamallien ja pelikirjojen, sekä koulutusten avulla.

Tunnemme complex sale -ympäristön erityispiirteet, syväsukellamme nykytilanteeseesi ja hyödynnämme sekä tutkimuksia että alan parhaita käytänteitä auttaessamme sinua matkalla profit centeristä cost centeriin.

highlight-pattern
highlight-pattern highlight-pattern

OPAS

eebaad994720731899162b5249255967 1

OPAS

Account based -markkinoinnin aloittaminen

Pohditko, miten lähteä liikkeelle strategisen ABM:n toteuttamisessa? Materiaalimme opastaa sinut vaihe vaihteelta onnistuneen account based -markkinoinnin suunnitelman rakentamiseen. Luo suunnitelma, joka sitouttaa myös myynnin ABM:n toteuttamiseen!

LATAA OPAS

Tunnemme complex sale -ympäristön —

Yli kymmenen vuoden kokemus complex sale -ympäristöstä

Olemme keskittyneet complex sale -ympäristössä toimiviin yrityksiin, eli autamme markkinoinnin kaupallisen vaikuttavuuden kehittämisessä silloin kun ostoprosessit ovat pitkiä ja päätöksentekoon osallistuu useita henkilöitä.

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin markkinointikonsultit työskentelemässä saman työpöydän ääressä Complex Sale -haasteiden parissa.

Vuosittain toteutetut tutkimukset markkinoinnista complex sale -ympäristössä

Tutustu asiantuntijoidemme tuottamaan sisältöön tietopankissamme. Lue esimerkiksi miten päättäjät ostavat yli 50 000 euron hankintoja tai mikä on complex sale -markkinoinnin nykytila Suomessa.

pattern-circle pattern-dot Markkinointikonsultit istumassa toimistolla ja syventymässä vuosittaisiin tutkimuksiin.

Yli 130 menestyksekästä markkinoinnin liiketoiminnallisen vaikuttavuuden kehitysohjelmaa – keskimäärin 67 NPS (Q3/2023)

Asiakkaanamme on keskisuuria ja suuria IT-, teollisuus- ja asiantuntijayrityksiä Suomesta ja maailmalta. Työskentelemme markkinoinnin ylimmän johdon kanssa osallistaen markkinointitiimin ja sidosryhmät.

pattern-circle pattern-dot Markkinointikonsultit varmistamassa yhteisessä palaverissa asiakastyytyväisyyden.

Yli 100 vuosittaista keskustelua markkinoinnin ylimmän johdon kanssa

Käymme jatkuvaa vuoropuhelua complex sale -ympäristön ylimmän markkinointijohdon kanssa, jotta ymmärtäisimme paremmin tarpeitasi ja voisimme hioa toimintamallejamme edelleen.

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin asiantuntijat vetämässä yhteen keskustelujen tuloksia markkinoinnin ylimmän johdon kanssa suuressa neuvotteluhuoneessa.

Yli 12 kehitettyä toimintamallia markkinoinnin tavallisimpien haasteiden ratkaisemiseksi complex sale -ympäristössä

Esimerkiksi markkinoinnin liiketoimintavaikutuksen mittaamisen OOR-malli™ on kohderyhmätuntemuksemme ja asiakasprojektien pohjalta rakennettu viitekehys markkinoinnin arvon osoittamiseksi.

pattern-circle pattern-dot Mavenfirsin konsultti varmistamassa, että asiakas saa toimintamallit käyttöönsä yhteisessä workshopissa suuressa neuvotteluhuoneessa.

Konsulttimme käyttävät keskimäärin 153 tuntia tutkimukseen ja kehittämiseen vuosittain

Tutkimukset, rakentamamme toimintamallit sekä alan parhaat käytänteet ovat tärkeimpiä työkalujamme kun autamme sinua matkalla cost centeristä profit centeriin.

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin konsultti Joonas Hakkarainen kertomassa, miten hän on viimeisen vuoden aikana tutkinut ja kehittänyt, jotta asiakkaamme hyötyisivät enemmän.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä —

highlight-pattern

"Mavenfirstin kokonaisvaltainen paneutuminen asiakkaan bisnekseen ja sparraava, mutta välitön, asenne on auttanut meitä luomaan hyvää kivijalkaa strategiselle markkinoinnin kehittämiselle. Vahvan tiimipelin myötä oma osaamisemme on myös karttunut jatkuvasti ja yhteistyötämme leimaakin innostava yhteisen kehittämisen ja kehittymisen meininki.”

Ilona Suominen

Customer Journey Lead, Gofore Oyj

highlight-pattern

"Mavenfirst on tehnyt taustatyönsä hyvin ja heillä on aito halu auttaa. Arvostan myös, että suunnittelussa ei tyydytä aina siihen ensimmäiseen versioon, vaan sitä sparrataan eteenpäin."

Jani Myllymaa

Liiketoimintajohtaja, Point Group Oy

highlight-pattern

"Arvostan ammattimaista ja systemaattista osaamista tällaisen projektin johtamisessa ja sisällöllisessä asiantuntijuudessa. Henkilöt olivat osaavia ja hallitsivat oman vastuualueensa erinomaisesti."

Petri Ylenius

Sales & Account Management, Partner, Mercuri International Oy

Miten voisimme auttaa juuri sinua?

Olemme kumppanisi liiketoimintaa tukevan markkinoinnin suunnittelussa, kehittämisessä ja vaikutuksen osoittamisessa. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, miten voisimme tuoda asiantuntemuksemme avuksesi.