<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero-pattern

B2B-markkinoinnin kaupallinen vaikuttavuus complex sale -ympäristössä

Autamme complex sale -ympäristön ylintä markkinointijohtoa ja kunnianhimoisia markkinointitiimejä markkinoinnin kaupallisen vaikuttavuuden kehittämisessä. Yhteistyömme tähtäävät esimerkiksi myynnin tehokkuuden ja tarjouskannan kasvuun, uusien asiakkuuksien avaamiseen tai olemassa olevien laajentamiseen.

https://mavenfirst.com/hubfs/Mavenfirst/Kotisivuilla%20k%C3%A4ytett%C3%A4v%C3%A4t%20kuvat/Kuvaus%208.4.2021_3007.jpg
hero-pattern
highlight-pattern
highlight-pattern highlight-pattern

OPAS

eebaad994720731899162b5249255967 1

OPAS

Account based -markkinoinnin aloittaminen

Pohditko, miten lähteä liikkeelle strategisen ABM:n toteuttamisessa? Materiaalimme opastaa sinut vaihe vaihteelta onnistuneen account based -markkinoinnin suunnitelman rakentamiseen. Luo suunnitelma, joka sitouttaa myös myynnin ABM:n toteuttamiseen!

LATAA OPAS

Kumppaninne markkinoinnin kehitysprojekteissa

 

Olemme erikoistuneet markkinointiin complex sale -ympäristössä, jossa  myyntiprosessit ovat pitkiä ja monivaiheisia. Tuomme tueksesi pitkän kokemuksemme  complex sale -ympäristön markkinoinnista sekä uusimman tutkimustiedon ja testatut toimintamallit. 

Yhdessä kartoittamalla löydämme markkinoinnin tärkeimmät kehityskohteet joiden ratkaisemisessa autamme tilanteeseen sopivalla tavalla. Olemme kumppaninne markkinoinnin kehitysprojekteissa tai pidemmissä yhteistöissä. Roolimme vaihtelee tarpeenne mukaan advisory-kumppanuudesta projektipäällikkö-palveluun. Tärkeintä meille on, että markkinointi tuo yrityksellenne arvoa ja kaupallisia tuloksia.

Mavenfirst

 

Erityisosaamisemme —

Olemme account based -markkinoinnin edelläkävijöitä Suomessa ja Pohjoismaissa. Tuomme tueksenne pitkälle hiotut ja testatut toimintamallit, uusimman tutkimustiedon ja toimialan parhaat käytänteet account based -markkinoinnin aloittamiseen ja kehittämiseen.

Tyypillisiä haasteita, joissa autamme:

 • Kaipaatte tukea account based -markkinoinnin aloittamiseen

 • Teillä on tarve saada ABM käyttöön nopeasti ja tuloksekkaasti

 • ABM ei tuota sellaisia tuloksia, joita siltä odotatte

 • Olette skaalamassa ABM:ää 


Lataa case-kuvaukset projekteistamme:

ABM:n tuloksellisuuden varmistaminen advisory-palvelulla

ABM:n liiketoiminnallisen vaikuttavuuden arviointi ennen investointia

Ymmärrämme monimutkaisten ja pitkien myyntiprosessien tarpeet markkinoinnille ja autamme markkinointia löytämään uusia tapoja myynnin tukemiseksi. Kehitysprojektimme pohjautuvat yli kymmenen vuoden kokemukseen inbound- ja asiantuntijamarkkinoinnista complex sale -ympäristössä.

Tyypillisiä haasteita, joissa autamme:

 • Liidien laadussa tai määrässä on haasteita

 • Kohderyhmänne ei tunne teitä riittävän hyvin

 • Ette ole tavoittelemienne asiakkaiden shortlistalla

 • Positioinne asiakkaassa on väärä

 • Pyritte uudelle markkinalle, jossa teitä ei tunneta 

Lataa case-kuvaukset projekteistamme:

Globaalin IT-asiantuntijayrityksen Suomen yksikölle 156 myyntiliidiä tarkasti rajatusta kohderyhmästä

Tunnettuuden kasvattaminen uudessa kohderyhmässä – 20 % avainkohderyhmästä tavoitettu ensimmäisen 6 kuukauden aikana

Toimimme myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa ja autamme liiketoiminta- ja markkinointijohtoa selkeyttämään toimintamallit markkinoinnin liiketoiminnallisen vaikutuksen mittaamiseen, myynnin ja markkinoinnin tehokkaampaan yhteistyöhön ja markkinoinnin systemaattiseen suunnitteluun complex sale -ympäristössä.

Tyypillisiä haasteita, joissa autamme:

 • Myynnin ja markkinoinnin yhteistyö kaipaa sujuvuutta

 • Markkinoinnin liiketoiminnallisen vaikutuksen osoittaminen ja mittariston rakentaminen on haastavaa

 • Markkinointi on ajatunut ad hociin ja kaipaa suunnitelmallisuutta

 

Lataa case-kuvaus:

Myynnin ja markkinoinnin toimintamallien kehittäminen tunnettuuden kasvattamiseksi

Koulutuksemme on tarkoitettu kunnianhimoiselle markkinointi- ja liiketoimintajohdolle complex sale -ympäristössä toimivissa B2B-organisaatioissa. Koulutamme myös avoimesti digi-, viestintä- ja mainostoimistoja markkinoinnin kehittämisestä ja mittaamisesta complex sale -ympäristössä.

Palvelut:

 • Yrityskohtaiset koulutukset

 • Avoimet koulutukset

 • Advisory -palvelu markkinointi- ja myyntijohdolle oman tiimin tueksi

 • MasterMind Group markkinointijohdolle osaamisen kasvattamiseen ja verkostoitumiseen

Meistä sanottua —

highlight-pattern

"Arvostan ammattimaista ja systemaattista osaamista tällaisen projektin johtamisessa ja sisällöllisessä asiantuntijuudessa. Henkilöt olivat osaavia ja hallitsivat oman vastuualueensa erinomaisesti."

Petri Ylenius

Director - Sales & Account Management, Partner, Mercuri International Oy

highlight-pattern

"Mavenfirst on tehnyt taustatyönsä hyvin ja heillä on aito halu auttaa. Arvostan myös, että suunnittelussa ei tyydytä aina siihen ensimmäiseen versioon, vaan sitä sparrataan eteenpäin."

Jani Myllymaa

Liiketoimintajohtaja, Point Group Oy

highlight-pattern

"Mavenfirstin kokonaisvaltainen paneutuminen asiakkaan bisnekseen ja sparraava, mutta välitön, asenne on auttanut meitä luomaan hyvää kivijalkaa strategiselle markkinoinnin kehittämiselle. Vahvan tiimipelin myötä oma osaamisemme on myös karttunut jatkuvasti ja yhteistyötämme leimaakin innostava yhteisen kehittämisen ja kehittymisen meininki."

Ilona Suominen

Customer Journey Lead, Gofore Oyj

Miksi keskustella kanssamme?

Ymmärrys complex sale -ympäristöstä

Olemme erikoistuneet markkinointiin complex sale -ympäristössä ja asiakkaidemme myyntiprosessit ovat pitkiä. Tiedämme, miten markkinointi saadaan tukemaan liiketoimintaa, vaikka myyntiprosessi olisi esimerkiksi 4 vuotta, päätöksentekijöitä yli 10 ja lopullinen asiakkuuden arvo useita miljoonia. Tämän tiedon haluamme tuoda avuksesi. Osaamisemme ei rajoitu vain markkinointiin, vaan ymmärrämme myös myynnin maailman, kuten asiakaskohtaiset myyntisuunnitelmat.

pattern-circle pattern-dot Mavenfirst

100 % tyytyväisyystakuu

Lähtökohtamme on, että markkinointi tuo arvoa yritykselle. Olemme erikoistuneet projekteihin, joissa lopputulos on aina sidottu mitattaviin myynti- ja liiketoimintatavoitteisiin. Tulokset ovat syy, miksi me olemme olemassa ja joiden tekemisessä me olemme hyviä. Tämän takia annamme projekteillemme takuun.

pattern-circle pattern-dot Tulostakuu

Yhteistyömallit maailmanluokan asiakaskokemukseen – NPS yli 60

Meihin voit luottaa. Toimintatapamme on proaktiivinen. Jaamme osaamistamme jatkuvasti ja haastamme sinua ajattelemaan. Mikäli ongelmia tulee, tuomme ne esiin ratkaisukeskeisesti. Arvostamme avointa viestintää ja emmekä jätä sinua yksin. Kannamme vastuumme, tuloksia unohtamatta.

pattern-circle pattern-dot NPS

Miten voimme auttaa juuri sinua?

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme parhaiten auttaa markkinointinne kehittämisessä.