<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
ABM

ABM:n tuloksellisuuden varmistaminen advisory-palvelulla

Case-kuvaus ABM:n pilotin toteutuksesta

 

Tietojärjestelmiä ja ohjelmistopalveluita toimittavan asiakkaamme myynnin painopiste oli siirtynyt nykyistä suurempien yritysten kohderyhmään.

 

Nykyiset markkinointitoimenpiteet eivät tavoittaneet näitä suurten yritysten päättäjiä, joten asiakkaamme halusi aloittaa account based -markkinoinnin myynnin tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Lue, miten autoimme asiakastamme rakentamaan ja viemään käytäntöön acoount based -markkinoinnin toimintamallit. Myynnin ja markkinoinnin yhteistyön syventäminen tuotti jo ensimmäisten kuukausien aikana liiketoiminnallisesti merkittäviä tuloksia.

Lataa case-kuvaus:

Materiaalin lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.