<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
ABM

ABM:n liiketoiminnallisen vaikuttavuuden arviointi ennen pilottivaiheen investointeja

Case-kuvaus 

 

Globaalin asiantuntijayrityksen Suomen yksikön strategiaan oli kirjattu account based -markkinoinnin aloittaminen tulevan tilikauden aikana. 

ABM:n haluttiin saada käyntiin tehokkaasti ja onnistuneesti. Asiakkaamme oli valmis investoimaan account based -markkinointiin tulevaisuudessa paljon resursseja, joten he halusivat varmistua siitä, että ABM toisi merkittävää tukea myynnille pilotiksi valitulla liiketoiminta-alueella.

Lue, miten ABM-vaikuttavuusarvioinnilla selvitettiin, mihin ABM:n panostuksia on hyödyllisintä kohdistaa. Yhteistyön lopputuloksena löydettiin asiakkuudet ja myynnin mahdollisuudet, joihin ABM-pilotti on liiketoiminnallisesti kannattavinta kohdistaa.

Lataa case-kuvaus:

Materiaalin lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.