<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
ABM

Globaalille IT-asiantuntijayritykselle 156 myyntiliidiä tarkasti rajatusta kohderyhmästä

Case-kuvaus liidien generoinnin kehittämisestä

 

globaalin IT-asiantuntijayrityksen Suomen yksikössä oli tunnistettu, että tunnettuuden puute haittasi mukaan kilpailutuksiin pääsemistä.

Markkinointi oli aikaisemmin keskittynyt vahvasti tapahtumien ympärille. Asiakaalla oli tarve kehittää digitaalisen markkinoinnin kanaviaan, sillä markkinoinnilta toivottiin tukea tunnettuuden kasvattamiseen ja myyntikeskustelujen avaamiseen.

Lue, miten autoimme asiakastamme käynnistämään digitaalisen markkinoinnin kuuden kuukauden pilotilla ja saavuttamaan myynnille runsaasti liidejä jo ensimmäisten kuukausien aikana.

 

"Näkyvyys kasvoi 77 % ensimmäisen puolen vuoden aikana ja markkinointi tavoitti  oikeat päätöksentekijät."

Lataa case-kuvaus:

Materiaalin lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.