<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
ABM

Myynnin ja markkinoinnin toimintamallien kehitys tunnettuuden kasvattamiseksi

Case-kuvaus yhteistyön parantamisesta

 

Teollisuuden ohjelmistoratkaisuja toimittavalla asiakkaallamme oli tarve parantaa tunnettuutta, jotta myyntihankkeiden tunnistaminen ja myynnin keskustelunavaukset helpottuisivat. Asiakkaan tavoitteena oli päästä kohdeyritysten shortlistalle, jotta heihin oltaisiin yhteydessä silloin, kun tarve ohjelmistokehitykselle herää.

Myynti toivoi markkinoinnilta tukea tunnettuuden kasvattamiseen. Nykytilanteessa markkinointi ei ole voinut tukea myyntiä parhaalla 
mahdollisella tavalla, sillä asiakasymmärrys ei ole siirtynyt myynniltä markkinoinnille jouhevasti eikä markkinointi ole ollut tietoinen, mihin myynti toivoo markkinoinnin tukea. 

Lue, miten autoimme myyntiä ja markkinointia kirkastamaan tavoitteet ja rakentamaan yhteiset toimintamallit, joilla markkinointi voi tukea myynnin tavoitteiden saavuttamista. 

Lataa case-kuvaus:

Materiaalin lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.