<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
ABM

20 % avainkohderyhmästä tavoitettu ensimmäisen 6 kuukauden aikana

Case-kuvaus tunnettuuden rakentamisesta uuteen kohderyhmään

 

IT-sektorilla toimivan asiakkaamme strateginen tavoite oli hakea kasvua nykyistä suuremmista asiakkuuksista. Nämä suuret asiakkuudet tekivät hankintapäätökset shortlistalla olevien yritysten joukosta, joten asiakkaamme oli vaikea päästä keskusteluihin heidän kanssaan.

 

Markkinoinnilta kaivattiin tukea näkyvyyteen ja tunnettuuteen tässä uudessa kohderyhmässä. Markkinoinnin panostukset oli tähän asti kohdennettu vahvasti ostovalmiiden asiakkaiden ohjaamiseen yrityksen palveluiden piiriin, mutta suurten yritysten monimutkaisempi ostoprosessi vaati uusia keinoja kohderyhmän tavoittamiseen ja vakuuttamiseen.

 

Lue, miten autoimme asiakasta tavoittamaan 20 % avainasiakkuuksita ensimmäisen puolen vuoden aikana markkinoinnin keinoin ja konvertoimaan 10 % koko markkinoinnin päätöksentekijöistä myyntiliideiksi. 

Lataa case-kuvaus:

Materiaalin lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.