<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero-pattern

3 ABM-ohjelmaa vauhdittamaan kasvua teollisuudessa

Kokemuksemme ja omat sekä kansainväliset tutkimukset osoittavat, että teollisuuden toimialalla on markkinoinnin näkökulmasta tiettyjä erityispiirteitä. Tässä webinaarissa kuulet kolme erilaista ABM-ohjelmaa, jotka sopivat alalle tyypillisiin tilanteisiin ja tukevat organisaation tavoitteita.

hero-pattern

Avaa esitysmateriaali tästä.

Agendalla —

Esitämme tärkeimmät vinkit "door opener" -ohjelmaan, jolla tunnistetaan myynnille syitä olla yhteydessä valittuihin asiakkuuksiin. Tällä tavoin päästään verrattain nopeasti liikkeelle ja markkinoinnillisen tuen työkalupakki on laaja.

Osaatko vastata strategisten asiakkuuksienne kohdalta, keiden täytyisi tuntea organisaationne ja mistä teemoista? Markkinoinnin toimenpiteillä pystytään varmistamaan asiakkaan tai asiakkuuksien eri päätöksentekijöille haluttu viesti positiosta.

Markkinoinnille tulee monessa tapauksessa myynniltä pyyntöjä auttaa myyntimateriaalien visualisoimisessa ja muissa tukitehtävissä. Kolmannessa läpikäydyssä ohjelmessa tuodaan mukaan myös muita markkinoinnillisia elementtejä ja systematisoidaan markkinoinnin tukea myyntiprosesseihin.