<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Bannerikuva kotisivulle

Näin onnistut ABM:ssä – vinkit vuoden 2023 suunnitteluun

Webinaaritallenne

Mitkä asiat huomioimalla viet ABM:n seuraavalle tasolle vuonna 2023? 

Tervetuloa webinaariin kuulemaan vinkkejä siihen, miten ABM ei jää vain sarjaksi markkinoinnin toimenpiteitä, vaan se tuo konkreettisia ja mitattavia tuloksia myynnille.

 

Sisältö pohjautuu uusimpaan tutkimustietoon sekä viimeisen vuoden aikana kertyneisiin kokemuksiimme ABM-hankkeista complex sale -ympäristössä. Saat vinkkejä erityisesti myynnin sitouttamiseen, ABM:n focuksen kirkastamiseen ja ABM:n vaatimaan taustatyöhön.

Webinaari auttaa sinua:

  • löytämään ne asiakkuudet ja tilanteet, joihin ABM:llä voidaan tuoda suurin vaikuttavuus,

  • ymmärtämään, miten toimiva ABM-viestikulma rakennetaan ja miten valitaan toimenpiteet, jotka tuottavat parhaita tuloksia,

  • toteuttamaan ABM:ää systemaattisena myynnin ja markkinoinnin yhteisprojektina, jonka toteuttamiseen myös myynti on sitoutunut.

Webinaarisisältö on suunnitteltu complex sale -ympäristössä toimiville markkinointipäättäjille, jotka suunnittelevat ABM:n aloittamista tai ovat jo pidempään tehneet account based -markkinointia. 

 

Pääset kuuntelemaan tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen. Lähetämme tallenteen myös sähköpostiisi, jotta voit palata sen pariin halutessasi.

 

Lataa tallenne:

Tallenteen lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.  Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.