<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Bannerikuva kotisivulle (15)

Vinkit liidien generointiin complex sale -ympäristössä

Webinaaritallenne

Oletko tilanteessa, jossa kuukausittainen liiditavoite on haastava saavuttaa? Vai saatteko runsaasti liidejä, mutta ne eivät etene myynnissä niin hyvin kuin toivoisitte?

 

Complex sale -ympäristön pitkät myyntiprosessit ja laaja päätöksentekijäjoukko asettavat haasteita myös liidien generoinnille. Kohderyhmä on usein vaikea tavoittaa ja liidit eivät ole yhtä ostovalmiita kuin myynti toivoisi.


Kuuntele kesäkuussa 2022 pidetyltä webinaaritallenteeltamme vinkit siihen, miten ratkaiset liidien generoinnin haasteita complex sale -ympäristössä. Konkreettisten vinkkien avulla varmistat, että saatte jatkossa laadukkaampia liidejä, jotka etenevät myynnissä.

 

Webinaarista saat vinkkejä mm.:

  • liidien laadun varmistamiseen ICP-määrittelyn avulla,

  • liiditavoitteen suhteuttamisesta myyntitavoitteeseen,

  • liidien laadun ja etenemisen seurantaan yhdessä myynnin kanssa ja 

  •  liidienhankinnan vaikuttavuuden osoittamiseen pitkissä myyntiprosesseissa

Lataa tallenne:

Webinaariin osallistuminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.  Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.