<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Markkinoinnin mittaamisen kehittäminen

Näin osoitat markkinoinnin vaikutuksen liiketoimintaan complex sale -ympäristössä

Webinaaritallenne

Tutkimuksemme mukaan 67 % complex sale -ympäristössä toimivista yrityksistä mittaa markkinoinnin onnistumista liidien määrän ja laadun kautta. Kuitenkin, pitkissä myyntiprosesseissa markkinoinnin tuki myynnille on usein muutakin kuin liidejä eikä markkinoinnin koko liiketoimintavaikutusta pystytä osoittamaan pelkän liidien määrän kautta.

 

Toukokuussa 2022 pidetyn webinaarin tallenteelta voit kuunnella, miten markkinoinnin liiketoimintavaikutus osoitetaan silloin, kun myyntiprosessi on pitkä ja liidit eivät etene suoraviivaisesti kaupaksi.

 

Webinaarissa asiantuntijamme Jani Hovila käy markkinoinnin liiketoimintavaikutuksen mittaamista helpottavan OOR-mallin läpi konkreettisten esimerkkien kautta. Esimerkkitilanteiden avulla osaat soveltaa mallia myös omaan tilanteeseesi webinaarin jälkeen. 

 

Webinaari antaa sinulle valmiuksia:

 

  • seurata markkinoinnin liiketoiminnallisia vaikutuksia ja mitata markkinoinnin tuloksellisuutta pitkien myyntiprosessien aikana,

  • varmistaa, että markkinoinnin tavoitteet tukevat myynnin tavoitteita ja 

  • rakentaa organisaatioon yhteinen näkemys markkinoinnin onnistumisesta.

Lataa tallenne:

Tallenteen lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.