<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Näin edistät vuoropuhelua myynnin kanssa - ja parannat samalla liidin laatua

Webinaaritallenne

Markkinoinnin ja myynnin vahva keskusteluyhteys on avainasemassa tarkkaan rajatun kohderyhmän tavoittamisessa. Mutta millä keinoin parannat yhteistyötä ja vuoropuhelua myynnin kanssa?

 

Webinaaristamme kuulet, mitkä ovat tyypillisimpiä haasteita myynnin ja markkinoinnin yhteistyössä silloin, kun generoidaan liidejä rajatusta tai muuten haastavasta kohderyhmästä. Webinaarista saat konkreettisia työkaluja, joilla markkinointi voi osaltaan sujuvoittaa yhteistyötä myynnin kanssa.

 

Webinaari on sinulle hyödyllinen, jos pohdit:

  • miksi yhteisten tavoitteiden asettaminen on tärkeää,
  • miten markkinointi voi rakentaa tavoitteensa linjaan myynnin tavoitteiden kanssa,
  • millaisia työkaluja markkinoinnilla on, kun myynti toivoo laadukkaampia liidejä ja
  • miten markkinointi voi varmistaa, että liidit siirtyvät jouhevasti markkinoinnilta myynnin käsittelyyn.

Webinaarin on suunnattu complex sale -ympäristössä toimiville markkinointipäättäjille. Asiantuntijana B2B-markkinoinnin konsulttimme Ida Supi.

 

Pääset lataamaan tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen.

Asiantuntija Ida Supi

 

Lataa tallenne:

Materiaalin lataaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.