<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Markkinointitiimi

Näin huomioit myynnilliset tavoitteet  markkinoinnin vuosi­suunnitelmassa

Webinaaritallenne

Mihin markkinoinnin resurssit kannattaa kohdistaa, kun myyntiprosessit ovat pitkiä ja monivaiheisia?


Laadukas vuosisuunnitelma varmistaa, että markkinoinnin resurssit kohdistetaan asioihin, jotka tuovat suurimman vaikutuksen liiketoimintaan. Onnistuminen complex sale -ympäristössä vaatii, että markkinointipäättäjät tuntevat myynnin tavoitteet ja myyntimallin ja valitsevat markkinoinnin toimenpiteet, jotka tukevat myynnin tavoitteiden saavuttamista.

 

Kuuntele syyskuussa 2022 pidetyn webinaarimme tallenteelta vinkkejä ja oivalluksia markkinoinnin vuosisuunnitteluun. Tuomme parhaita käytänteitä siihen, miten huomioit liiketoiminnan tavoitteet paremmin markkinoinnin suunnittelussa. 

 

Webinaari auttaa sinua:

  • huomioimaan entistä paremmin myynnin tavoitteet markkinoinnin vuosisuunnittelussa,

  • valitsemaan markkinoinnin toimenpiteet, joilla saadaan aikaan liiketoiminnallisesti merkittäviä tuloksia ja

  • luomaan markkinoinnin suunnitteluun mallin, jolla pystytte reagoimaan nopeasti, jos markkinatilanne ja myynnin tavoitteet muuttuvat.

Pääset kuuntelemaan tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen. Lähetämme tallenteen myös sähköpostiisi, jotta voit palata sen pariin halutessasi.

 

Lataa tallenne:

Webinaariin osallistuminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.  Tutustu rekisteriselosteeseemme.


Mavenfirst on vuonna 2011 perustettu complex sale -ympäristöön erikoistunut B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, joka työllistää 14 asiantuntijaa. Asiakkainamme ovat Suomessa ja kansainvälisesti toimivat teollisuuden, asiantuntijapalveluiden ja ohjelmistoliiketoiminnan keskisuuret ja suuret edelläkävijäyritykset.