<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero-pattern

Executive roundtable – hae mukaan!

Säännöllisesti järjestettävät keskustelutilaisuudet kokoavat yhteen complex sale -ympäristön kunnianhimoisen markkinointijohdon IT-, teollisuus- ja asiantuntijayrityksistä.

https://mavenfirst.com/hubfs/Mavenfirst/Kotisivuilla%20k%C3%A4ytett%C3%A4v%C3%A4t%20kuvat/Kuvaus%208.4.2021_3532.jpg
hero-pattern

B2B-markkinoinnin ylin johto saman pöydän ääressä —

Haluatko vaihtaa ajatuksia markkinoinnin teemoista muiden toimialojen ja organisaatioiden markkinointijohdon kanssa?

Roundtable-keskustelut tarjoavat hetken syventyä eri teemoihin, laajentaa näkemystäsi ja kasvattaa omaa osaamistasi mielenkiintoisten keskustelujen kautta. Luomme tilan markkinointijohtoa koskettavien teemojen käsittelyyn, sparraamiseen ja inspiroitumiseen.

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin asiantuntijat valmistelemassa seuraavan keskustelutilaisuuden agendaa työpöydän ääressä.

Hae mukaan

Usein kysytyt kysymykset —

Voit hakea mukaan milloin tahansa alla olevan lomakkeen kautta tai olemalla suoraan meihin yhteydessä.

Kyseessä on suljettu tilaisuus, johon valitsemme osallistujat. Haluamme näin taata osallistujille vapaan ilmapiirin ajatusten vaihtamiseen ja keskusteluun.

Roundtable-tapahtumiin osallistuminen on maksutonta.

Tilaisuuksia järjestetään säännöllisesti kerran kvartaalissa. Ilmoitamme tulevista tapahtumista sivuillamme ja roundtable-tapahtumista kiinnostuneille. Tilaisuudet ovat onsite-tapahtumia vaihtuvissa paikoissa. Tapahtumat painottuvat Helsingin alueelle.

Teemat vaihtuvat joka tilaisuuteen. Tilaisuuksissa on käsitelty esimerkiksi markkinoinnin roolia complex sale -ympäristössä, markkinoinnin matkaa ja toiminnan kehittämistä cost centeristä profit centeriin sekä ajankohtaisia tutkimuksia ja niiden vaikutuksia markkinoinnille.