<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero-pattern

Executive Roundtable – ylin B2B-markkinointijohto saman pöydän ääressä

Executive Roundtable on keskustelutilaisuuksien sarja, joka syntyi vuonna 2022 markkinointijohtajien tarpeesta päästä jakamaan oppeja ja kokemuksia markkinoinnin muutoksen johtamisesta cost centeristä profit centeriin complex sale -ympäristössä. Tilaisuuksien teemat rakentuvat markkinoinnin kaupallisen roolin ympärille.

https://mavenfirst.com/hubfs/Executive%20roundtable.png
hero-pattern

Laajenna näkemyksiäsi sekä vaihda kokemuksia markkinointijohtajien kesken —

Mistä on kyse?

Roundtable-keskustelut tarjoavat hetken laajentaa näkemystäsi ja kasvattaa omaa osaamistasi mielenkiintoisten keskustelujen kautta. Luomme tilan markkinointijohtoa koskettavien teemojen käsittelyyn, sparraamiseen ja inspiroitumiseen. Tilaisuudet järjestetään pienelle noin 10 henkilön tarkoin valitulle joukolle, joka koostuu suurten complex sale -ympäristössä toimivien B2B-yritysten ylimmistä markkinointipäättäjistä.

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin asiantuntijat valmistelemassa seuraavan keskustelutilaisuuden agendaa työpöydän ääressä.

Kenelle?

Osallistujamme ovat suurimpien complex sale -ympäristössä toimivien B2B-yritysten ylimpiä markkinointipäättäjiä. Tyypillinen osallistuja on yli 50 miljoonaa euroa vaihtavasta teollisuus-, IT- tai asiantunijapalveluyrityksestä tittelillä Chief Marketing Officer, Global Head of Marketing tai Vice President of Marketing.

pattern-circle pattern-dot Roundtable

Vuoden 2024 Executive Roundtable -tilaisuudet:

highlight-pattern

25.1.2024 Markkinoinnin arvon kommunikointi complex sale -ympäristössä

Millä työkaluilla tukea koko tiimin kykyä markkinoinnin arvon kommunikointiin? Miten voisin johtajana mahdollistaa paremman arvon kommunikoinnin? Mihin keskittymällä saadaan suurin vaikutus? Näihin teemoihin syvennyimme vuoden ensimmäisessä roundtable-tilaisuudessa.

highlight-pattern

18.4.2024 Markkinoinnin toiminnan kehittäminen maturiteettimallia hyödyntäen

Miten voit johtajana kehittää markkinointianne kohti profit centeriä maturiteettimallia hyödyntäen? Markkinoinnin maturiteetti muodostuu markkinoinnin roolista ja sidosryhmistä, resursseista ja organisoitumisesta, teknologiasta, osaamisesta ja kyvykkyyksistä sekä toimintamalleista ja prosesseista. Miten voit tunnistaa, missä organisaationne tällä hetkellä näissä on? Miten tunnistat, mitä osa-aluetta kannattaa kehittää?

highlight-pattern

Q3/2024 Case study: On a journey to a profit center

Kuulemme konkreettisen casetarinan siitä, millainen matka markkinoinnissa on tehty kohti profit centeriä, ja millaisten vaiheiden kautta siinä on edetty. Case-esimerkin kertoo complex sale -ympäristössä toimiva markkinointijohtaja.

highlight-pattern

Q4/2024 TBD

Tarkennamme aiheen lähempänä ajankohtaa.

Hae mukaan

Usein kysytyt kysymykset —

Kerro meille kiinnostuksesi osallistua täyttämällä yllä oleva lomake tai laittamalla viestiä: niko.hiljanen@mavenfirst.com.

Kyseessä on suljettu tilaisuus, johon valitsemme osallistujat. Haluamme näin taata osallistujille vapaan ilmapiirin ajatusten vaihtamiseen ja keskusteluun.

Roundtable-tapahtumiin osallistuminen on maksutonta.

Tilaisuuksia järjestetään säännöllisesti kerran kvartaalissa, ja ne ovat ensisijaisesti kutsuvierastilaisuuksia. Roundtable-tapahtumat ovat onsite-tapahtumia vaihtuvissa paikoissa, mutta ne painottuvat Helsingin alueelle hyvien kulkuyhteyksien äärelle.

Teemat vaihtuvat joka tilaisuuteen. Tilaisuuksissa on käsitelty esimerkiksi markkinoinnin roolia complex sale -ympäristössä, markkinoinnin matkaa ja toiminnan kehittämistä cost centeristä profit centeriin sekä ajankohtaisia tutkimuksia ja niiden vaikutuksia markkinoinnille.