<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero-pattern

Olisitko sinä seuraava mavenilainen?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia B2B-markkinoinnin osaajia. Asiakkainamme on suomalaisia ja globaaleja IT-, teollisuus- ja asiantuntijayrityksiä, joille teemme liiketoiminnallisesti merkittäviä markkinoinnin suunnittelu- ja toteutusprojekteja. Päätoimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä, mutta etäyhteyksien kautta voit työskennellä myös muualta käsin.

https://mavenfirst.com/hubfs/Mavenfirst/Kotisivuilla%20k%C3%A4ytett%C3%A4v%C3%A4t%20kuvat/Kuvaus%208.4.2021_2775.jpg
hero-pattern
highlight-pattern
highlight-pattern highlight-pattern

OPAS

eebaad994720731899162b5249255967 1

OPAS

Account based -markkinoinnin aloittaminen

Pohditko, miten lähteä liikkeelle strategisen ABM:n toteuttamisessa? Materiaalimme opastaa sinut vaihe vaihteelta onnistuneen account based -markkinoinnin suunnitelman rakentamiseen. Luo suunnitelma, joka sitouttaa myös myynnin ABM:n toteuttamiseen!

LATAA OPAS

Mavenfirst työpaikkana

Asiantuntijuus on toimintamme ydintä

Huippuunsa hiotut toimintamallit ovat tärkein työkalumme. Osaamisemme on huippuluokkaa ja panostamme sen kehittämiseen esimerkiksi sisäisten ja ulkoisten koulutusten, vertaissparrauksen ja sertifikaattien muodossa. Osana tiimiämme pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa, joita toteutamme alansa johtavien yritysten kanssa.

pattern-circle pattern-dot Asiantuntija Tiina Autio

Millaisissa tehtävissä voisit työskennellä?

Markkinoinnin osaamisen lisäksi arvostamme tiimityöskentelytaitoja, innostusta asiakaskohtaamisiin ja aitoa halua osaamisen kehittämiseen. Meillä on lähes rajattomat mahdollisuudet oppia uutta, koska jokainen asiakasprojekti on erilainen ja markkinoinnin mallit jatkuvassa muutoksessa. Jokaiselle asiantuntijalle on meillä paikkansa projektinjohdon ammattilaisista markkinointiteknologioiden osaajiin. Taustaasi tärkeämpää on se, että olet valmis oppimaan ja oivaltamaan.

pattern-circle pattern-dot Tiimi

Millaista meillä on olla töissä?

"Meille tulos ja tulosten seuranta on liiketoimintamme ydintä. Projektipäällikkönä vastaan asiakkaiden kanssa sovituista tavoitteista ja siitä, että toimenpiteillä saadaan aikaan haluttuja tuloksia. Mittareiden ja kerätyn datan pohjalta projektipäällikön onnistuminen voidaan selkeästi mitata ja todentaa. On hienoa, että yrityksessä työskentelevien ammattilaisten osaaminen ja tietotaito on yhteistä ja joka päivä opin jotain uutta tai vahvistan omia näkemyksiäni markkinoinnin saralla. Päivittäiset asiakaskohtaamiset ja ihmiset yritysten takana luovat merkittävän osan työn mielekkyydestä ja vaihtelevuudesta." - Sami Lappalainen, Marketing consultant, Project manager

pattern-circle pattern-dot Samin kommentit

"Mavenfirstilla saa tehdä päivittäin töitä rautaisten ja kunnianhimoisten ammattilaisten sekä ennen kaikkea hienojen ihmisten kanssa! Työkuvani on todella monipuolinen aina asiakkaiden markkinoinnin toimenpiteiden suunnittelusta toteutukseen ja kehittämiseen. Loistava paikka kehittyä ja oppia niin modernista, liiketoimintalähtöisestä markkinoinnista kuin asiakkuuksien johtamisesta ja oman työn organisoinnistakin." - Joonas Hakkarainen, Marketing Consultant

pattern-circle pattern-dot Joonaksen kommentit
highlight-pattern
highlight-pattern highlight-pattern

TYÖPAIKKA

Samuli Kivirinne

TYÖPAIKKA

Avoin hakemus

Kaipaatko uusia haasteita markkinoinnin parissa? Haluatko mukaan työyhteisöön, jossa pääset haastamaan itseäsi, olitpa sitten pitkän linjan osaaja tai urasi alkutaipaleella? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, joten otathan yhteyttä avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry@mavenfirst.com.