<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hero-pattern

Olisitko sinä seuraava mavenilainen?

Etsitkö roolia, joka on innostava ja motivoiva? Etsitkö työyhteisöä, jossa jokaisen halutaan nähdä kehittyvän ja onnistuvan? Etsitkö organisaatiota, joka johdattaa sinut markkinointikonsultin urapolulle tai kiihdyttää sen uudelle tasolle?

Tervetuloa Mavenfirstille.

https://mavenfirst.com/hubfs/Mavenfirst/Kotisivuilla%20k%C3%A4ytett%C3%A4v%C3%A4t%20kuvat/Kuvaus%208.4.2021_2469.jpg
hero-pattern
highlight-pattern
highlight-pattern highlight-pattern

OPAS

eebaad994720731899162b5249255967 1

OPAS

Account based -markkinoinnin aloittaminen

Pohditko, miten lähteä liikkeelle strategisen ABM:n toteuttamisessa? Materiaalimme opastaa sinut vaihe vaihteelta onnistuneen account based -markkinoinnin suunnitelman rakentamiseen. Luo suunnitelma, joka sitouttaa myös myynnin ABM:n toteuttamiseen!

LATAA OPAS

Mavenfirst on kunninanhimoisten markkinointikonsulttien koti

Asiakkaana alansa johtavat B2B-yritykset complex sale -ympäristössä

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria IT-, teollisuus- ja asiantuntijayrityksiä Suomessa ja maailmalla. Teemme liiketoiminnallisesti merkittäviä markkinoinnin kehitysprojekteja tiiviissä yhteistyössä heidän kanssaan. Tyypillisiä kehitysohjelmia ovat:

• ABM:n kehittäminen yksittäisistä piloteista systemaattiseen vaikutukseen
• Markkinoinnin arvon kommunikoinnin parantaminen
• Myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan yhteistyön rakentaminen

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin asiantuntijat Niko Hiljanen ja Jani Hovila keskustelemassa toimistossa Complex Sale -ympäristössä toimivien asiakkaiden tilanteista.

Asiantuntijuus on toimintamme ydintä

Panostamme osaamisen kehittämiseen esimerkiksi sisäisten ja ulkoisten koulutusten, vertaissparrauksen ja sertifikaattien muodossa. Osana tiimiämme pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa. Projektit voivat pitää sisällään esimerkiksi:

• Strategiatyöskentelyä
• Diagnostiikkaa ja analyysejä
• Suunnitelman ja tiekartan mallintamista
• Toimintamallien ja prosessien rakentamista
• Muutoksen varmistamista esimerkiksi sparrauksella, koulutuksella ja muulla osaamisen kehittämisen tuella

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin asiantuntijat työskentelemässä ja oppimassa yhdessä toimistolla.

Olemme sitoutuneita siihen, että konsulttimme etenevät urallaan kohti tavoitteitaan

Olemme rakentaneet markkinointikonsultin urapolun traineestä seniorikonsulttiin ja osaamisalueen tai tiimin vetovastuuseen, ja sitoutuneita siihen, että jokainen asiantuntija etenee polullaan kohti tavoitteitaan. Roolista riippumatta arvostamme tiimityöskentelytaitoja, innostusta asiakaskohtaamisiin ja aitoa halua osaamisen kehittämiseen.

pattern-circle pattern-dot Eri rooleista rakennettu Mavenfirstin asiantuntijatiimi kokoontuneena toimistoon tietokoneiden kanssa ja suunnittelemassa asiakkaan tilanteen ratkaisua.

Millaista on työskennellä Mavenfirstillä?

Loistava työpaikka kunnianhimoiselle markkinoijalle, joka haluaa työskennellä alansa edelläkävijä­yritysten kanssa

Tulin Mavenfirstille Junior Marketing Consultantiksi ja tällä hetkellä työskentelen Marketing Consultantina vastaten erilaisten asiakasprojektien tuloksekkaasta läpiviennistä erityisesti ABM:ään liittyen.

On myös hienoa päästä osallistumaan sisäisiin kehitysprojekteihin, kuten tuotteistukseen. Meillä on kunnianhimoinen, sparraava ja välittävä kulttuuri, jossa jokaista kannustetaan ja tuetaan kehittymään ja ottamaan vastuuta. On motivoivaa, että urapolkuun on selkeä näkymä ja sitä rakennetaan jatkuvasti yhdessä esihenkilön kanssa.

– Joonas Hakkarainen, Marketing Consultant

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin markkinointikonsultti Joonas Hakkarainen kertomassa urapolustaan.

Kehittymistä tuetaan ja siihen kannustetaan

Aloitin Mavenfirstillä traineena pari vuotta sitten. Trainee-jakso antoi hyvän pohjan nykyiseen rooliin siirtymiseen. Olen päässyt kehittämään osaamistani laajasti erilaisten asiakasprojektien sekä coaching-käytänteidemme kautta. Kehittymistä tuetaan ja siihen kannustetaan: sitä mukaan kun osaaminen kehittyy, vastuuta pääsee ottamaan lisää ja haastamaan itseään aina seuraavalle askelmalle.

– Erika Tauriainen, Junior Marketing Consultant

pattern-circle pattern-dot Mavenfirstin juniorikonsultti Erika Tauriainen kertomassa urapolustaan.
highlight-pattern
highlight-pattern highlight-pattern

TYÖPAIKKA

Mavenfirstin asiantuntija vastaanottamassa markkinointikonsultteja työhaastatteluun toimiston aulassa.

TYÖPAIKKA

Avoin hakemus

Kaipaatko uusia haasteita markkinoinnin parissa? Haluatko mukaan työyhteisöön, jossa pääset haastamaan itseäsi, olitpa sitten pitkän linjan osaaja tai urasi alkutaipaleella? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, joten otathan yhteyttä avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry@mavenfirst.com.